Service

Service is één van de key-activiteiten binnen FM bouwmachines waar wij enorm belang aan hechten, een gedegen service resulteert in de tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten in FM bouwmachines.

FM bouwmachines behartigd de service van logischerwijs onze huurmachines als eigenaarsmachines en dit voor alle merken.

Onze vloot onderhoudswagens zijn uitgerust in functie van een professionele interventie bij onze klant te verzekeren, onze vloot heeft een actieradius die heel België beslaat. Zo zorgen wij dagelijks voor het correcte onderhoud en noodzakelijke interventies en maken wij tevreden mensen van onze klanten.

Onze ervaren onderhoudstechnici bekomen op constante basis het nodige onderricht in de vorm van technische opleidingen, een doorgedreven technische kennis van onze machines is van het grootste belang.

Nieuwe technici bekomen in hun inloopperiode een grondige opleiding en worden ondersteund door onze routiniers met de nodige aandacht voor precisie.

Wij hebben steeds een uitgebreide vloot kwaliteitsmachines aanwezig op onze locatie zodat wij kunnen anticiperen op onvoorziene omstandigheden en aan specifieke behoeften van onze klanten kunnen beantwoorden.

 

Hydraulische oplossingen

Problemen of onderhoud nodig aan de hydraulische leidingen van uw machine? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben hier de nodige mensen in dienst die zich uitsluitend bezighouden met Hydrauliek. 

Las, frees -en draaiwerken

Met onze eigen las, frees- en draaiwerkhal kunnen we werkelijk alles maken voor u. 

Hydrostaten en motoren

Onze goed opgeleide techniekers hebben alle nodige kennis in huis over hydrostaten en motoren van graafmachines, dumpers, wielladers,... Onderhoud of herstelling nodig? Contacteer ons. 

 

Eigen carrosseriewerk

Met een eigen spuithal maken we uw machine niet alleen van binnen terug nieuw, maar ook vanbuiten. 

Rupsen- en bandenservice

Nieuwe banden of rupsen nodig? Onderhoud op nodig? Aarzel niet om ons te contacteren.

Magazijn

In ons magazijn hebben wij wisselstukken voor alle merken graafmachines, dumpers, wielladers, breekhamers, sorteergrijpers,... Kortom een uitgebreid magazijn. Er zijn overigens zowel nieuwe als occasie wisselstukken beschikbaar.

Totaaloplossingen

Machineparkoptimalisatie nodig? Wilt u lean onderwerpen gaan invoeren (verspillingen in uw bedrijf elimineren)? Onderhoud van A tot Z op een machine nodig? Iets anders?

Binnendienst

Wat is binnendienst?

Hebt u een vraag over uw machine in ons atelier? Contacteer dan de binnendienst. 

Service

FM bouwmachines
Servicemanager workshop
+32(0)14 86 66 02

Buitendienst

Wat is buitendienst?

Hebt u problemen aan uw machine, gehuurd of gekocht? Contacteer de buitendienst.

Service

FM bouwmachines
Servicemanager Buitendienst
+32(0)14 86 66 02