home  /  verkoop  / multione /  6 SERIES

6 SERIES

Gewicht1612 kg
Vermogen25 pk / 18.6 kW
Rijsnelheid9 km/h
Breedte1070 mm
Hoogte2020 mm
Hefvermogen960 kg
Hefhoogte2920 mm
PDF downloaden

6 SERIES

De MultiOne 6-serie is de meest compacte versie van de nieuwe generatie MultiOne gelede miniladers. De ongelooflijke kleine afmetingen zijn veel opmerkelijker in vergelijking met het hefvermogen van deze kleine maar krachtige miniladers.
Het volledig nieuwe gelede frame en andere innovatieve oplossingen van de nieuwe serie maken het de beste in zijn klasse onder alle omstandigheden.

De 6-serie is een zeer kosteneffectieve oplossing voor het individu dat op zoek is naar alle voordelen van een MultiOne-lader voor een concurrerende prijs zonder concessies te doen aan vermogen en kwaliteit.

Deze compacte laders zijn perfect geschikt voor krappe ruimtes, om gemakkelijk te transporteren en om de meeste aanbouwdelen voor sleuven graven, graven en uitgraven, schoonmaken, landschapsarchitectuur, bouw en landbouw of landbouw aan te drijven. De multifunctionele laders uit de 6-serie zijn ook ideale metgezellen voor doe-het-zelf-taken op de boerderij of op het perceel, opruimen en puinruimen, all-terrain heftrucktoepassingen en algemene laaddoeleinden.

  • Geavanceerd en modern frameontwerp
  • Compacte afmetingen
  • Lage kosten

Gallerij