home  /  verkoop  / hidromekrupskranen  /  HMK 145 LC SR

HMK 145 LC SR

Merk motor Isuzu
Gewicht 17 050 kg
Vermogen 105 pk – 2000 tpm
Maximaal debiet 375 Nm – 1800 tpm
Afmetingen b x l x h 249 x 764 x 281
Draaisnelheid 11,3 tpm
Catalogus
Product fiche

HMK 145LC SR

De nieuwe HMK 145 LCSR van HİDROMEK, die tot de H4-serie behoort, produceert meer werk met minder brandstof; biedt daarom maximale efficiëntie en productiviteit voor de gebruiker.

Dynamisch!

Zorgt voor superieure prestaties op alle terreinen en onder alle omstandigheden dankzij de uitstekende wendbaarheid en het gebruiksgemak met zijn krachtige motor, snelheid en korte zwenkstraal.

Innovatief!

Biedt veiligheid en comfort van het hoogste niveau voor de machinist met zijn technologische uitrusting en elektronisch systeem.

Compact!

Dankzij de compacte structuur biedt het een krachtige en nauwkeurige bediening voor zijn gebruiker, vooral in stedelijke gebieden, nauwe ruimtes en op verschillende werkterreinen zoals bouw, landschapsarchitectuur, materiaalvloeren en egalisatie.

De meest comfortabele manier van werken op elk terrein!

De HMK 145 LCSR biedt eenvoudige bediening in stedelijke gebieden en nauwe ruimtes dankzij de kortere achterconstructie en draaicirkel in vergelijking met standaard ontworpen machines.

De HMK 145 LCSR heeft een hoog hefvermogen dankzij het korte staartontwerp en het contragewicht en biedt ook veelzijdig gebruik met veel verschillende uitrustingsstukken.

Exterieur