home  /  verkoop  / hidromekrupskranen  /  HMK 230LC

HMK 230LC

Merk motorIsuzu
Gewicht23 650 kg
Vermogen172 HP @ 2000 rpm
Maximaal debiet670 Nm @ 1600 rpm
Afmetingen b x l x h299 x 974 x 301
Draaisnelheid12,6 tpm
Catalogus
Product fiche

Innovatie voortkomend uit ervaring

De nieuwe HİDROMEK-graafmachines uit de H4-serie worden geproduceerd met een ontwikkeld hydraulisch systeemontwerp en bieden uitstekende prestaties door sneller, productiever en efficiënter te werken. Graafmachines uit de H4-serie produceren meer werk met minder brandstof; daarom zijn ze winstgevender voor hun gebruikers dan ooit.

MEER WERK IN MINDER TIJD

17 % Productiever

Door de werkcyclustijd te verkorten met een grotere bakcapaciteit en snelheid, brengt de H4-serie de productiviteit naar het hoogste niveau met hun nieuwe technologie.

21% Efficiënter

Met verbeteringen aan het aanbouwdeel en de hydraulische groep zorgen graafmachines uit de H4-serie voor meer werk in minder tijd.

7% Sneller

Met snellere hydraulische bewegingen dankzij een ontwikkeld hydraulisch systeemontwerp zorgen graafmachines uit de H4-serie voor meer werk in minder tijd.

Duurzamer

De HİDROMEK-graafmachines zijn geproduceerd met een ​​versterkte, zware constructie voor maximale prestaties, een lange levensduur en een soepele werking onder zware omstandigheden.

Veilige werkomgeving

ROPS&FOPS-cabine

Met de normen van ROPS (Roll Over Protective Structure) & FOPS (Falling Object Protective Structure), bieden graafmachines uit de H4-serie maximale veiligheid en duurzaamheid.

Breed zichtvermogen

Ontworpen met speciale aandacht voor veiligheid op het werk, garandeert de H4-serie uitstekend zicht door de dode hoek op de zij- en achtercamera’s te minimaliseren. Samen met de toename van het aantal led-koplampen is het nachtzicht aanzienlijk verbeterd op graafmachines uit de H4-serie; daarnaast zijn er ook rode handgrepen en waarschuwingslabels die maximale veiligheid voor de operator bieden.

Audiowaarschuwingssystemen

Graafmachines uit de H4-serie zorgen voor een veiligere werkomgeving met hun automatische starthoorn, zwenkwaarschuwingssysteem en rijwaarschuwingssysteem.

Exterieur

Interieur