home  /  verkoop  / hidromekrupskranen  /  HMK 310LC

HMK 310LC

Merk motor Isuzu
Gewicht 31 900 kg
Vermogen 216 HP @ 1800 rpm
Maximaal debiet 940 Nm @ 1500 rpm
Afmetingen b x l x h 340 x 1088 x 358
Draaisnelheid 10,2 tpm
Catalogus
Product fiche

HMK 310 LC introduceert innovaties zoals verbeterde prestaties

Innovatie voortkomend uit ervaring

De nieuwe HİDROMEK-graafmachines uit de H4-serie worden geproduceerd met een ontwikkeld hydraulisch systeemontwerp en bieden uitstekende prestaties door sneller, productiever en efficiënter te werken. Graafmachines uit de H4-serie produceren meer werk met minder brandstof; daarom zijn ze winstgevender voor hun gebruikers dan ooit.

Meer werk in minder tijd

17 % Productiever

Door de werkcyclustijd te verkorten met een grotere bakcapaciteit en snelheid, brengt de H4-serie de productiviteit naar het hoogste niveau met hun nieuwe technologie.

7% Efficiënter

Met verbeteringen aan het aanbouwdeel en de hydraulische groep zorgen graafmachines uit de H4-serie voor meer werk in minder tijd.

10% Sneller

Met snellere hydraulische bewegingen dankzij een ontwikkeld hydraulisch systeemontwerp zorgen graafmachines uit de H4-serie voor meer werk in minder tijd.

Duurzamer

De HİDROMEK-graafmachines zijn geproduceerd met een ​​versterkte, zware constructie voor maximale prestaties, een lange levensduur en een soepele werking onder zware omstandigheden. Ze zorgen voor meer duurzaamheid met de verbeteringen die zijn aangebracht in de nieuwe H4-serie.

Veilige werkomgeving

ROPS&FOPS-cabine

Met de normen van ROPS (Roll Over Protective Structure) & FOPS (Falling Object Protective Structure), bieden graafmachines uit de H4-serie maximale veiligheid en duurzaamheid.

Breed zichtvermogen

Ontworpen met speciale aandacht voor veiligheid op het werk, garandeert de H4-serie uitstekend zicht door de dode hoek op de zij- en achtercamera’s te minimaliseren. Samen met de toename van het aantal led-koplampen is het nachtzicht aanzienlijk verbeterd op graafmachines uit de H4-serie; daarnaast zijn er ook rode handgrepen en waarschuwingslabels die maximale veiligheid voor de operator bieden.

Audiowaarschuwingssystemen

Graafmachines uit de H4-serie zorgen voor een veiligere werkomgeving met hun automatische starthoorn, zwenkwaarschuwingssysteem en rijwaarschuwingssysteem.

Exterieur

Interieur