home  /  verkoop  / hidromekrupskranen  /  HMK 390LC H4

HMK 390 H4

Merk motor Isuzu
Gewicht 39 250 kg
Vermogen 282 PK @ 1900 tpm
Maximaal debiet 1080 Nm @ 1500 tpm
Afmetingen bxlxh 330 x 1135 x 368
Draaisnelheid 9,6 tpm
Catalogus
Product fiche

HMK 390LC h4

Innovatie voortkomend uit ervaring
De nieuwe HİDROMEK-graafmachines uit de H4-serie worden geproduceerd met een ontwikkeld hydraulisch systeemontwerp en bieden uitstekende prestaties door sneller, productiever en efficiënter te werken. Graafmachines uit de H4-serie produceren meer werk met minder brandstof; daarom zijn ze winstgevender voor hun gebruikers dan ooit.
Meer werk in minder tijd
17 % Productiever
Door de werkcyclustijd te verkorten met een grotere bakcapaciteit en snelheid, brengt de H4-serie de productiviteit naar het hoogste niveau met hun nieuwe technologie.
14% Efficiënter
Met verbeteringen aan het aanbouwdeel en de hydraulische groep zorgen graafmachines uit de H4-serie voor meer werk in minder tijd.
6% Sneller
Met snellere hydraulische bewegingen dankzij een ontwikkeld hydraulisch systeemontwerp zorgen graafmachines uit de H4-serie voor meer werk in minder tijd.
Duurzamer
De HİDROMEK-graafmachines zijn geproduceerd met een ​​versterkte, zware constructie voor maximale prestaties, een lange levensduur en een soepele werking onder zware veldomstandigheden. Ze zorgen voor meer duurzaamheid met de verbeteringen die zijn aangebracht in de nieuwe H4-serie. Met hun versterkte zware constructie geproduceerd in de moderne productiefaciliteiten van HİDROMEK en die gevoelige kwaliteitscontroleprocessen ondergaan, hebben graafmachines uit de H4-serie een uitstekende duurzaamheid.
Veilige werkomgeving
ROPS&FOPS-cabine
Met de normen van ROPS (Roll Over Protective Structure) & FOPS (Falling Object Protective Structure), bieden graafmachines uit de H4-serie maximale veiligheid en duurzaamheid.
Breed zichtvermogen
Ontworpen met speciale aandacht voor veiligheid op het werk, garandeert de H4-serie uitstekend zicht door de dode hoek op de zij- en achtercamera’s te minimaliseren. Samen met de toename van het aantal led-koplampen is het nachtzicht aanzienlijk verbeterd op graafmachines uit de H4-serie; daarnaast zijn er ook rode handgrepen en waarschuwingslabels die maximale veiligheid voor de operator bieden.
Audiowaarschuwingssystemen
Graafmachines uit de H4-serie zorgen voor een veiligere werkomgeving met hun automatische starthoorn, zwenkwaarschuwingssysteem en rijwaarschuwingssysteem.

Exterieur

Interieur