home  /  verkoop  / yanmarwielladers  /  V 100

V 100

Gewicht5800 kg
Afmetingen b x l x h195 x 527 x 276
Rijsnelheid4,0 – 20 km/u
Vermogen53,7 kW – 73 pk @ 2200 tpm
PDF downloaden

V 100

  • Rechte en onbuigzame articulatie: voor betere betrouwbaarheid, voor betere stabiliteit. De wielen vooruit en achteruit volgen dezelfde weg. Geen schade aan de grasvelden of trottoirs. Korte draaicirkel en optimale positionering van palletvorken.
  • Minder verplaatsing en brandstofverbruik, meer koppel en kracht met de EU-niveau V / EPA Tier 4-motor.
  • Cabine-interieur met een nieuw, prestatiebevorderend ontwerp voor een comfortabele en productieve werkomgeving.
  • Modern en gebruiksvriendelijk Smart Control-besturingssysteem voor nauwkeurig, comfortabel en productief werk.
  • Multifunctionele joysticks: zwenken aan de voorkant gebeurt onder nauwkeurige elektrische proportionele regeling. Verschillende extra functies zijn direct geïntegreerd.
  • Transversaal gemonteerde motor biedt gemakkelijke toegang voor onderhoud en fungeert als tegengewicht.

Bij gebruik op een dicht bebouwde locatie of op bouwplaatsen met beperkte ruimte, levert de knikbesturing uitstekende manoeuvreerbaarheid met de stuurhoek van 40 °. De knikbesturing maakt het ook mogelijk dat de bak de lading in een rechte lijn nadert, zelfs bij de maximale stuurhoek. Dit biedt de operator meer flexibiliteit bij het oppakken van pallets of het neerzetten van lasten. De oscillerende achteras heeft een brede zwenkhoek van 10 °, waardoor alle 4 de wielen te allen tijde in contact blijven met de grond, zelfs bij werkzaamheden op oneffen ondergrond. De operator zit ook altijd parallel aan de werkvoorraad. Met een wiellader oscilleert alleen de achteras – in tegenstelling tot andere fabrikanten, waarbij het hele achtereinde oscilleert. Dit betekent dat het gewicht van de machine altijd in dezelfde richting beweegt als de bak, wat op zijn beurt de druk op de grond tijdens het achteruitrijden verhoogt.

Gallerij